Lakipakki asiakastarinoita

Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat Lakipakista!

team-lauri
Lauri Koutaniemi

CEO, 3D Group Oy

Yhteistyö VisionLaw asianajotoimiston kanssa alkoi keväällä 2018, kun tarvitsin kokenutta lakimiestä laatimaan sopimuksia tuotteemme lanseeraukseen liittyen. Syksyllä 2018 otimme käyttöömme Lakipakki -palvelun, jossa lakimies kävi sopimuksemme läpi ja laati meille puuttuvat sopimukset sekä kertoi, mitä sopimuksia meillä on hyvä olla. Lakipakki-asiakkuus on mahdollistanut meille nopeaa lakimiesapua lakimieheltä, joka tuntee yrityksemme asiat. Paljon liikkuvana yrittäjänä minua on erityisesti miellyttänyt Lakipakki-sopimuksen mahdollistamat etäpalvelut. Olen saanut sopimukset ja asiakirjat nopeasti toimitettuna riippumatta siitä, missä päin maailmaa olen milloinkin ollut. Olen työskennellyt mm. Googlen, Nokian ja Rovion kanssa tottuen välillä hektiseenkin rytmiin siksi helposti lähestyttävä VisionLaw ja sen Lakipakki -palvelu on ollut meille täysosuma.

Marjo Huhmarsalo

Toimitusjohtaja, Door LKV

Me Door LKV:ssä haluamme, että asiakkaamme saavat rahalleen aitoa arvoa ja ensiluokkaista palvelua. Asunnon myynti on yhteinen matka, jossa asiakkaan menestys on meille etusijalla. Tässä työssä luottamus asiakkaan ja meidän välillä on avainasemassa. Meille onkin tärkeää toimia aina avoimesti lakien mukaan sekä tarjota kaikin puolin korkeatasoista palvelua. Erilaiset lakipykälät, sopimukset ja veroasiat ovatkin tässä työssä arkipäivää. Kun kuulimme Lakipakki-tuotteesta, ymmärsimme heti palvelun olevan sellainen, joka jokaisella alalla toimivalla toimistolla tulisi olla. Vaikka meillä on hyvä tuki alamme liittojen lakipalveluista, tuo Lakipakki meille uudenlaista tukea ja neuvontaa yrityksemme arkeen ja kasvuun. Hankittuamme Lakipakin huomasimme nopeasti, että teimme oikean päätöksen. Lakipakki tukee hyvin toimintaamme, mihin olemme todella tyytyväisiä!

Jukka Sääksi

Johtaja, Hegla TaiFin Glass Machinery Oy

TaiFinilla on ollut Lakipakki palvelu vuodesta 2018 lukien. VisionLaw lakimies kartoitti ja päivitti alkuun sopimuksemme. Olemme aina saaneet nopeaa apua yrityksemme asiat hyvin tuntevalta lakimieheltä. Voimme lämpimästi suositella Lakipakki-tuotetta.

Tuukka Nevalainen

Partner

I/O Control Finland Oy on talotekniikan rakennusautomaatiojärjestelmiin erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja laadukasta rakennusautomaatiojärjestelmän huolto-, korjaus- ja saneerauspalvelua. Yrityksen kasvaessa meille tuli tarve osakassopimuksen päivitykseen, lisäksi tarvitsimme tukea muihin sopimusasioihin. Tutustuimme Lakipakki tuotteeseen, jossa yritys saa tukea sopimuksiin ja muihin lakiasioihin omalta luottolakimieheltä kiinteää kuukausimaksua vastaan. Tilasimme Lakipakin ja pian meille tulikin tarve uuden sopimuksen laadintaan, joka hoitui nopeasti ja laadukkaasti. Olemme erittäin tyytyväisiä Lakipakki-palveluun ja suosittelemme lämpimästi Lakipakkia myös muille yrityksille.

LAKIPAKKI®

Yrityksen kaikki sopimukset ja asiakirjat kunnossa sekä paljon muuta.

Ensimmäinen oikeasti kattava Lakipalvelu Suomessa!

Kysy lisää lakimiehiltämme!

ENNAKOI – ÄLÄ REAGOI!
Ota yhteyttä